Swingende Koningsdag met The Newts in Bacchus

Aalsmeer – Op zaterdag 27 april om 16.00 uur belooft Cultureel Café Bacchus een bruisend Koningsdagfeest met het optreden van de Nederlandse band The Newts. De vijfkoppige band, bestaande uit Gerald van Dijk, Lior Kuperberg, Arthur Rombouts, Marco van den Akker en Jasper Verburgh, staat bekend om hun unieke mix van jazz, elektro, funk, Balkanbeats, dance en Westcoast.

Met een diverse instrumentatie en vaardige zangtalenten brengt The Newts een dynamische performance die jazzinvloeden combineert met orgelsolo’s, soulvolle tenorsaxofoon en funky dancesounds. Het evenement begint om 16.00 uur (zaal open om 15.30 uur) in Cultureel Café Bacchus, gelegen aan de Gerberastraat 4 in Aalsmeer. Meer informatie en kaartverkoop zijn beschikbaar op www.skca.nl.

Gepubliceerd: 23 april 2024 om 21:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×