Aalsmeer naar eindstrijd om landskampioenschap

Sittard – De Aalsmeerse handbalploeg van coach Wai Wong heeft in Sittard een indrukwekkende overwinning behaald. Na een kleine voorsprong van twee doelpunten bij rust, schakelde het team in de tweede helft een tandje bij en bouwde de voorsprong uit tot een 23-30 eindstand. De winst kwam mede tot stand door verschillende prachtige ‘flyers’.

Dankzij deze zege staat Aalsmeer nu gelijk met de Limburgers, maar neemt het de koppositie over door een beter doelsaldo. Armando Besseling, die bezig is aan een ijzersterke eindsprint van het seizoen, was wederom de uitblinker op het veld.

Met dit resultaat speelt Aalsmeer in de Best of Three eerst een thuiswedstrijd in De Bloemhof. Indien beide teams na twee wedstrijden gelijk staan, volgt een beslissende derde wedstrijd, eveneens in De Bloemhof. De speeldata worden binnenkort bekendgemaakt.

Gepubliceerd: 20 mei 2024 om 20:33 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×