Boten gezocht voor 20e Botendag Dag van je Leven

Aalsmeer/Kudelstaart – Zaterdag 15 juni is het weer zover. Dan organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar botendag voor honderden cliënten en medewerkers van Stichting Ons Tweede Thuis. Iedere zaterdag voor Vaderdag is het altijd een feestje op het water van de Westeinderplassen door de mooi versierde boten, maar vooral door het enthousiasme aan boord. En deze keer is het extra speciaal, want dan vindt voor de twintigste keer dit gezellige evenement plaats.

Door het succes van alle voorgaande jaren, melden zich altijd veel cliënten aan voor een paar ontspannen uurtjes op het water. Maar daar zijn wel boten voor nodig. Heeft u een boot en lijkt het u leuk om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke ervaring te bezorgen? En kunt u zaterdag 15 juni tussen 10.00 (ontvangst boten) en 14.00 uur tijd vrijmaken om vanuit Jachthaven Kempers bij Leimuiden een rondje van circa twee uurtjes te varen? Meld u zich dan snel aan via www.stichtingdagvanjeleven.nl of mail uw gegevens naar info@stichtingdagvanjeleven.nl.

Bij terugkomst in de haven wordt u weer door ons ontvangen. Wij assisteren bij het uitstappen van de cliënten waarna er drinken klaar staat en gezellige muziek waarmee wij deze vaartocht afsluiten.

Andere hulp
Heeft u geen boot of lukt het deze keer niet om mee te varen? Een kleine donatie is uiteraard ook altijd van harte welkom. Wilt u helpen? Dan kunt u doneren op het bankrekeningnummer van Stichting Dag van je Leven NL56 RABO 0314168273

Foto: Richard Zethof

Gepubliceerd: 19 mei 2024 om 12:48 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×