Bewonersavond over verkeer in Aalsmeer en Kudelstaart

Aalsmeer – De gemeente Aalsmeer werkt aan een Verkeerscirculatieplan (VCP) om de groeiende verkeersdrukte aan te pakken en de veiligheid en leefbaarheid te verbeteren. Bewoners worden uitgenodigd om hun ideeën te delen tijdens een bewonersavond op 29 mei in het raadhuis van 19.00 tot 21.00 uur. Aanmelden via participatie.aalsmeer.nl wordt op prijs gesteld.

Ingebrachte ideeën en ervaringen vormen de basis van het VCP, dat richting zal geven aan de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer. Hoewel niet alle input direct tot maatregelen leidt, is een goede balans tussen bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid van groot belang.

Bewoners kunnen ook online deelnemen door hun input te geven op participatie.aalsmeer.nl van 14 mei tot en met 10 juni. Het verzamelen van deze ideeën en ervaringen zal helpen om een volledig beeld te krijgen van de behoeften en wensen van de gemeenschap.

Gepubliceerd: 21 mei 2024 om 20:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×