Schietpartij op de Bilderdammerweg in Kudelstaart

Kudelstaart – Op dinsdagavond 21 mei is de politie met spoed uitgereden naar de Bilderdammerweg in Kudelstaart i.v.m. een schietpartij. Er is een auto beschoten, waarbij de inzittende zwaargewond is geraakt.

Het slachtoffer, die in een geparkeerde auto nabij de tennisbaan op de Bilderdammerweg zat, zou rond 21.50 uur door het zijraam zijn beschoten. Daarbij raakte de inzittende door de kogels gewond. Er is eerste hulp verleend, waarna het slachtoffer met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De schutter is er in een auto vandoor gegaan, waarna de politie een klopjacht is gestart. De omgeving werd tevens afgezet voor onderzoek. Wat de aanleiding is geweest, is nog onbekend.

Nabij het Dorpshuis aan de Kudelstaartseweg zijn later twee verdachten aangehouden, maar zij bleken niets met de schietpartij te maken te hebben. De politie kan gezien het onderzoek nog geen informatie verschaffen. Getuigen worden dringend verzocht zich te melden bij de politie via 09008844 of meld misdaad anoniem.

Gepubliceerd: 21 mei 2024 om 22:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×