Slachtoffer schietincident is 21-jarige Amsterdammer

Kudelstaart – Het slachtoffer van het schietincident op dinsdagavond 21 mei op de parkeerplaats nabij de skateboardbaan en de tennisvereniging is volgens de politie een 21-jarige Amsterdammer. Verder meldde de politie op de eigen website dat deze persoon zwaargewond is geraakt en dat getuigen worden gezocht.

Vlak voor 22.00 uur kreeg de politiemeldkamer de melding van een schietincident op een parkeerplaats. De agenten kwamen snel bij de locatie aan en toen bleek dat er meerdere keren was geschoten was op een man, die daarbij meerdere verwondingen opliep. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Experts van de Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht op de parkeerplaats. Mogelijk is er een voertuig na het schietincident weggereden in de richting Aalsmeer.

Getuigen en beelden gezocht
Verder meldt de politie: “Wat zich precies heeft afgespeeld op de parkeerplaats is nog onduidelijk. De recherche doet hier onderzoek naar en komt graag in contact met iedereen die, voorafgaand aan of na de beschieting, wellicht iets opvallends heeft gezien of gehoord rond de Bilderdammerweg. Daarnaast ontvangt het team graag camerabeelden van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook als u andere informatie heeft laat het dan weten. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.”

In een rechtstreekse reactie van de politie melden zij dat zij gezien het onderzoek nog geen reactie danwel juiste informatie gegeven kan worden en wordtr verwezen naar het persbericht.

Gepubliceerd: 22 mei 2024 om 20:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×