Historische Tuin organiseert dorpswandeling en veiling

Aalsmeer – Op zaterdag 25 mei organiseert Museum Historische Tuin een boeiende dorpswandeling en een levendige bloemen- en plantenveiling. De maandelijkse dorpswandeling, onder leiding van architect Joop Kok, belooft een mix van bekende monumenten en verborgen historische schatten in Aalsmeer-Centrum. Met een aanvang om 13.30 uur en een duur van ongeveer vijf kwartier biedt deze wandeling zowel bezoekers als bewoners een verrassende kijk op het dorp, doordrenkt met boeiende verhalen en anekdotes. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per persoon via de ticketshop van de Historische Tuin.

Aansluitend om 15.00 uur vindt in de prachtige Jugendstil veilingruimte van de tuin een bloemen- en plantenveiling plaats. Bezoekers kunnen ‘bij afslag’ bloemen, fruit, en kamer- of tuinplanten bemachtigen, terwijl de veilingmeester het proces toelicht en fascinerende verhalen deelt. Toegang tot de veiling is inbegrepen bij een entreekaartje voor het museum, waarbij museumkaarthouders en kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben. Meer info: www.historischetuinaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 21 mei 2024 om 20:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×