DownTown Ophelia op 8 juni mét culinaire avond

Aalsmeer – Zaterdag 8 juni wordt DownTown Ophelia georganiseerd. Dit grootse evenement met een boodschap is niet meer weg te denken uit Aalsmeer en omgeving. Het is dé dag waarop deelnemers met een verstandelijke beperking laten zien dat ze meer kunnen, veel meer. Alle deelnemers staan te popelen om die dag ergens te gaan helpen; dat kan zijn in de winkels, in de horeca, bij de kappers, op de braderie of op straat. De organisatie van dit evenement ligt in handen van de winkeliers uit de Ophelialaan, vrijwilligers, artiesten en vele donateurs.

Vrijwilligers gezocht
Vind je het leuk om die dag te helpen op bijvoorbeeld het kinderplein, bij het begeleiden van deelnemers, loten verkopen, opbouwen of afbouwen? Stuur dan een mailtje naar info@downtownophelia.nl en er wordt contact met je opgenomen.

Optredens en braderie
Het evenement wordt om 10.00 uur geopend en daarna volgt er een heleboel gezelligheid in de straat en op het podium. Er zijn die dag vele optredens waar het publiek van kan genieten. In de straat is van alles te doen, zoals een braderie, kinderplein, workshops waaronder sieraden en eierkoeken versieren, de politie is er, hapjes en drankjes, een groot terras en je kunt leuke prijzen winnen in de loterij. Radio Aalsmeer is de hele dag aanwezig met een groot team vrijwilligers om live verslag te doen. Via de website www.radioaalsmeer.nl, het tv-kanaal en de radio kun je volgen wat er zoal te doen is.

Culinair Aalsmeer
Dit jaar is DownTown Ophelia voor het eerst uitgebreid met een avondprogramma. Aansluitend aan het dagprogramma is er een feestavond, een gezamenlijke organisatie van diverse lokale horecagelegenheden en de Mike Multi Foundation. Het belooft een gezellige avond te worden met lekkere hapjes en drankjes, diverse artiesten en een DJ. Een deel van de opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan DownTown Ophelia. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de zes lokale restaurants.

Foto: Down Town Ophelia

Gepubliceerd: 21 mei 2024 om 19:57 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×