Radio Aalsmeer eert vrijwilligers met Jan Peterse Trofee

Aalsmeer – In een wereld vol nieuws, bewijst lokale radio omroep Radio Aalsmeer dat ze onmisbaar is! Lokale radio verbindt, informeert en entertaint. Dat kan alleen dankzij de passie van vrijwilligers die hun hart en ziel erin leggen.

Twee van zulke toegewijde vrijwilligers: Robert Arendse en Lianda van der Schilden werden in het zonnetje gezet. Ze zijn een voorbeeld dat hard werken en een positieve inzet lokale radio sterker en leuker maakt. Daarom ontvingen zij de prestigieuze Jan Peterse Trofee.

Lianda van der Schilden maakt al jaren het verschil met haar project Radioschool, waar jongeren niet alleen leren hoe ze een microfoon moeten gebruiken, maar ook mediawijsheid en creativiteit ontdekken. Jongeren staan te trappelen om deel te nemen en hun eerste stappen in de radiowereld te zetten dankzij haar enthousiasme en expertise.  Samen met Robert Arendse presenteert Lianda het populaire radioprogramma ‘De Radio Revue’, dat luisteraars wekelijks boeit met een spannende quiz, lekkere muziek en weetjes. Hun jarenlange betrokkenheid bij het bestuur van het station heeft bijgedragen aan het solide fundamenten waarop Radio Aalsmeer vandaag rust. Samen sterk is het devies.

Als onderdeel van de programmaleiding zorgen Robert en Lianda ervoor dat Radio Aalsmeer hoogwaardige, informatieve en kwalitatieve programma’s uitzendt en de programmamakers groeien en genieten. Hun toewijding en enthousiasme creërt een positieve sfeer binnen het team en onder de luisteraars. Ook zijn Robert en Lianda elk jaar betrokken bij de 4 mei herdenkingsuitzending op radio en tv vanuit het raadshuis. Tijd om deze radiohelden dus te eren.

De Jan Peterse Trofee is een welverdiende erkenning van hun inspanningen en een herinnering aan het belang van vrijwilligerswerk voor het voortbestaan van lokale media. Wij feliciteren Robert Arendse en Lianda van der Schilden van harte met deze eer en danken hen voor alle uren en liefde die ze in de lokale radio stoppen!

Gepubliceerd: 21 mei 2024 om 19:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×