FC Aalsmeer pakt nacompetitieplek

Aalsmeer – FC Aalsmeer (zat) heeft zich verzekerd van een plek in de nacompetitie na een 2-0 overwinning op Montfoort. De beslissende wedstrijd vond dinsdagavond plaats onder vochtige omstandigheden, nadat de eerste poging zaterdag was gestaakt vanwege een enorme wolkbreuk.

Hoewel de ruststand 0-0 was en Montfoort defensief speelde, wist Aalsmeer uiteindelijk door te breken. Twaalf minuten voor tijd kopte Oliver Rifai de bal binnen na een voorzet van Mike Vreekamp. Kort daarna besliste Giliano Eijken de wedstrijd door een afvallende bal binnen te schieten.

Met deze overwinning heeft Aalsmeer niet alleen hun doelstelling behaald, maar ook zicht op promotie. Dit seizoen eindigde het team op de derde plaats, ondanks eerdere tegenslagen. Komend weekend speelt Aalsmeer tegen Oranje Nassau in Groningen, en is promotie dus binnen handbereik.

Gepubliceerd: 29 mei 2024 om 7:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×