Gemeente zoekt input Verkeerscirculatieplan

Aalsmeer/Kudelstaart – De gemeente Aalsmeer staat voor de uitdaging van groeiend verkeer en een toenemende druk op de wegen. Om de verkeersveiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid te verbeteren, werkt de gemeente aan een Verkeerscirculatieplan (VCP) voor Aalsmeer en Kudelstaart. De inbreng van burgers is cruciaal in dit proces.

Van dinsdag 14 mei tot en met maandag 27 mei kunnen bewoners hun ideeën en ervaringen delen op participatie.aalsmeer.nl. Deze inbreng vormt de basis van het VCP. Het doel is om een uitgebreide lijst van mogelijkheden te creëren en een totaalbeeld te krijgen van de behoeften en zorgen van de gemeenschap.

Het VCP zal niet alle ingediende ideeën direct omzetten in maatregelen, maar het biedt wel een richting voor toekomstige ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer. Een goede balans tussen bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid staat hierbij voorop.

Daarnaast wordt op 29 mei een bewonersavond georganiseerd van 19.00 tot 21.00 uur, waar burgers ook hun input kunnen delen. Aanmelden hiervoor kan op participatie.aalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 15 mei 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×