Motorrijder botst op bestelbus: bestuurder zwaargewond naar ziekenhuis

Aalsmeer – Op de Aalsmeerderweg in Aalsmeer vond woensdagavond 15 mei een ernstig ongeval plaats waarbij een motorrijder achterop een bestelbus botste. De motorrijder belandde met zijn motor in de naastgelegen sloot.

Omstanders verleenden direct eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. De politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht en verkeert in zorgwekkende toestand.

De politie onderzoekt de exacte oorzaak van het ongeval, en de Aalsmeerderweg werd daarom in beide richtingen afgesloten voor sporenonderzoek.

Foto: VLN Nieuws

Gepubliceerd: 15 mei 2024 om 19:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×