Renovatie en verkeersaanpassingen fietspad Zwarteweg

Aalsmeer – Stedin en Liander ronden gasnet- en kabelwerkzaamheden op het fietspad aan de Zwarteweg af, waardoor aannemer J. van Ingen na Pinksteren kan beginnen met verbredings- en verbeteringswerken.

De renovatie wordt gefaseerd uitgevoerd, waarbij delen van het fietspad worden opengemaakt, verbeterd en vervolgens weer afgesloten voor de volgende fase. De aannemer start als eerste op de plekken waar Stedin en Liander al klaar zijn.

Fietsers krijgen een omleidingsroute, terwijl automobilisten een snelheidsbeperking van 30 km/u hebben ter hoogte van de werkzaamheden en worden omgeleid. De geplande afronding van het gehele project is na de zomer.

Gepubliceerd: 15 mei 2024 om 20:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×