Gezinnen gezocht voor Europese vakantiekindjes

Aalsmeer – Europa Kinderhulp, een organisatie die al meer dan 60 jaar kwetsbare kinderen uit Europa helpt, zoekt voor deze zomer nog vakantiegezinnen in Noord-Holland. Momenteel zijn er niet genoeg gezinnen om alle kinderen een plekje te bieden. Vooral kinderen uit Oostenrijk en Hannover, Duitsland, hebben nog geen gastgezin gevonden.

Deze kinderen komen uit sociale en/of financiële moeilijke omstandigheden en hebben behoefte aan een zorgeloze zomervakantie. Veel vakantieouders bouwen door de jaren heen een sterke band op met de kinderen, maar er zijn ook elk jaar nieuwe kinderen die een fijn vakantiegezin zoeken. De focus ligt tijdens de vakantie niet op dure uitjes, maar op simpele pleziertjes zoals fietsen, knutselen of zwemmen.

Wil jij deze zomer een kwetsbaar kind een onvergetelijke tijd bezorgen? Bezoek dan www.europakinderhulp.nl voor meer informatie en de vakantiedata.

Foto: Europa Kinderhulp

Gepubliceerd: 14 mei 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×