Mantelzorgers vinden rust in schrijfworkshop

Aalsmeer – Mantelzorg & Meer organiseert een speciale workshop genaamd “Schrijven voor Mantelzorgers” en die gericht is op het bevorderen van zelfreflectie en innerlijke rust.

De workshop, gepland op 6 juni van 10.00 tot 12.00 uur in Amstelveen, biedt mantelzorgers een kans om intuïtief te schrijven, waardoor ze emotionele lading kunnen verlichten en zichzelf beter leren kennen. Deelnemers worden aangemoedigd om hun geschreven stukken voor zichzelf te houden, maar het luisteren naar anderen in de groep biedt extra steun en begrip.

De sessie is kosteloos en open voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. Aanmelden kan via de website mantelzorgenmeer.nl of door een e-mail te sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl.

Schrijven voor Mantelzorgers belooft een waardevolle gelegenheid te zijn voor mantelzorgers om helderheid te vinden te midden van hun zorgtaken.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 13 mei 2024

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×