Plaspop terug op de agenda

Aalsmeer – Plaspop 2024 keert dit jaar terug, op voorwaarde dat het vergunningstraject succesvol wordt afgerond. Een nieuwe groep vrijwilligers, waaronder VVD-raadslid Joost de Vries, neemt de organisatie op zich. “Wij willen dit evenement toekomstbestendig maken,” verklaart De Vries.

De groep, bestaande uit De Vries, Rody Peters, Antoon van der Hoorn, Jochem van Leeuwen en Roy Winters, heeft de Stichting KLAP opgericht om de organisatie te stroomlijnen. Het festival staat gepland voor zaterdag 6 juli, met optredens vanaf 19.30 uur.

“Wij als De Dippers pakken die handschoen op,” zegt Van Leeuwen bij ‘Nieuws in Aalsmeer’, verwijzend naar de eerdere organisatoren die twee jaar geleden het stokje overdroegen. Vorig jaar werd het festival geannuleerd vanwege complexe vergunningsprocedures. Dit jaar loopt de aanvraag voor de vergunning nog, en de gemeente moet hierover beslissen.

Welke artiesten zullen optreden is nog niet bekend, maar de vrijwilligers werken hard om alles tijdig te regelen. “Het zou zonde zijn als dit leuke evenement ter ziele gaat,” aldus Van Leeuwen.

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 29 mei 2024 om 21:59 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×