Zaterdag Geraniummarkt en Braderie in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer –  Zaterdag 11 mei is het weer zover: de jaarlijkse Geraniummarkt op het Raadhuisplein en de braderie in de Zijdstraat in Aalsmeer Centrum, georganiseerd door Groei & Bloei en de ondernemersvereniging.

De Geraniummarkt op het Raadhuisplein biedt een breed scala aan producten voor tuin, balkon en huis, inclusief geraniums, eenjarige en vaste planten, siergrassen, knollen en kruiden. Ook de Historische Tuin zal aanwezig zijn. Daarnaast is er een ruilmarkt voor teveel gezaaide planten en een kinderknutselclub. Aalsmeers Harmonie verzorgt een mini-concert om 13.00 uur. In de Zijdstraat staan ongeveer 80 kramen waar diverse producten worden aangeboden, naast eten en drinken. De lokale horeca is open voor een hapje en drankje.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer. Kika Koeriers staan klaar voor het bezorgen van aankopen. Het Raadhuisplein is afgesloten vanaf vrijdagavond 10 mei 21.00 uur tot zaterdagavond 19.00 uur. Ook de Zijdstraat is zaterdag afgesloten. Verkeersregelaars zullen de doorstroom begeleiden. Kom zoveel mogelijk op de fiets naar het dorp of per boot naar het Praamplein of de Kolenhaven.

Gepubliceerd: 6 mei 2024 om 19:38 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×