Belangrijke mijlpaal mobiel internet Uiterweg

Aalsmeer – Stichting Digitale Bereikbaarheid is verheugd om aan te kondigen dat er meer dan 50 geïnteresseerden zijn voor mobiel snel internet aan de Uiterweg. Dit is een belangrijke mijlpaal op weg naar een betere digitale bereikbaarheid voor alle bewoners.

Vervolgstappen: Marktuitvraag en Abonnementen
In samenwerking met de bewonerswerkgroep bereiden zij momenteel een marktuitvraag voor. Deze uitvraag wordt nog deze maand verstuurd naar verschillende marktpartijen. Stichting Digitale Bereikbaarheid zal vervolgens de bewoners helpen een weloverwogen keuze maken voor een geschikte aanbieder.

De geselecteerde marktpartij zal direct contact opnemen met geïnteresseerden om abonnementsopties en voorwaarden te bespreken. De stichting streeft naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en willen zo snel mogelijk hoogwaardig internet leveren aan de gemeenschap.

Samenwerken voor een digitaal verbonden Uiterweg
Stichting Digitale Bereikbaarheid bedankt alle betrokkenen voor hun enthousiasme en inzet. Ze verheugt zich over het samen stappen zetten om de digitale kloof te dichten en er zo voor te zorgen dat iedereen profiteert van snel en betrouwbaar internet.

Gepubliceerd: 11 juni 2024 om 15:03 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×