Weer swingen op Bandjesavond

Aalsmeer – Zeven horecagelegenheden hebben, met hulp van het bestuur van ondernemersvereniging Aalsmeer Centrum, de handen ineen geslagen en ervoor gezorgd dat de oude vertrouwde Bandjesavond weer wordt georganiseerd in de straten van Aalsmeer Centrum. Dit evenement vindt zaterdag 29 juni plaats.

Ouderwets genieten
In de Zijdstraat, Dorpsstraat, Weteringstraat, Marktstraat, Punterstraat en op het Molenplein kan het publiek weer ouderwets gezellig en gratis genieten van live optredens op zes podia. Café Joppe, Crazy-Grill De Praam, De Jonge Heertjes, Restaurant De Oude Veiling, Brasserie Legends, Het Wapen van Aalsmeer en Café De Gouwetéén zorgen tussen 20.00 en 01.00 uur voor muziek in verschillende genres en aan de verschillende buitenbarren kan drank besteld worden.

Wie, wat, waar
Er zullen optredens zijn van de volgende artiesten/bandjes. Op het Molenplein wordt het feest met Frans Halsema, Davey Miller, Danny van Ingen, Esther de Haas, Ruud Versteeg, Patrick Kloos, DJ Nick en Kiki en Sasja. In de Weteringstraat wordt het rocken met Lifeblood en B-Loose. De parkeerplaats in de Marktstraat wordt het toneel van o.a. de Mad Tribute Party Band. In de Punterstraat kun je meezingen met de partyband Super Friday. In de Dorpsstraat speelt onder andere John le Maire en in de Zijdstraat zijn Angelina Garcia, Stef Horn, Dennis de Breet en Edo Barends te horen.

Voor meer informatie: www.aalsmeercentrum.nl

Gepubliceerd: 11 juni 2024 om 15:42 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×