Cultuurcafé nieuw initiatief Cultuurpunt

Aalsmeer – Het Cultuurpunt organiseert het Cultuurcafé in de Oude Veiling, een netwerkbijeenkomst voor iedereen die actief is in het culturele domein van Aalsmeer en Kudelstaart. Deze bijeenkomst biedt een kans om te netwerken en deel te nemen aan een programma dat speciaal is samengesteld voor culturele liefhebbers.

Programma en voordelen
De bijeenkomst biedt een platform voor ontmoeting en het leggen van contacten binnen het lokale culturele veld. Het Cultuurpunt presenteert een programma met relevante inhoud voor de deelnemers. Deelnemers worden op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en aankondigingen uit de culturele sector en er is een informele borrel gepland, wat een gelegenheid biedt voor verdere gesprekken en netwerken in een ontspannen sfeer.

Datum en locatie
Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je de website van het Cultuurpunt bezoeken. De details van het programma worden binnenkort bekendgemaakt.

Foto: Cultuurpunt

Gepubliceerd: 11 juni 2024 om 21:24 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×