Gezellige middag voor ouderen in Kudelstaart

Kudelstaart – Op donderdag 20 juni organiseert het Feestteam Kudelstaart voor de derde keer een gezellige middag voor alle ouderen in Kudelstaart van 65 jaar en ouder. Dit evenement vindt plaats op het Ad Verscheurenplein van 14.00 tot 17.00 uur en is volledig gratis.

“Het belooft weer een fantastische middag te worden na de succesvolle edities van de afgelopen jaren,” aldus het Feestteam. De middag wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van de Winkeliersvereniging Kudelstaart, lokale bedrijven, particulieren en de gemeente.

Bezoekers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, live muziek en een speciale act. “Het draait vooral om gezellig samenzijn en oude herinneringen ophalen,” zegt een woordvoerder van het Feestteam. Aanmelden kan via een formulier bij Slijterij Vincent van Lammeren, Wijkpunt ‘Voor Elkaar’ of door een e-mail te sturen naar ouderenmiddagkudelstaart@gmail.com.

Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar Dorpshuis Kudelstaart. Voor vervoer kunnen bezoekers contact opnemen met Automaatje via 0297-303141.

Foto: Kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 11 juni 2024 om 7:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×