Braderie Kudelstaart echt een feestje!

Kudelstaart – Voor veel Kudelstaartse ondernemers is de braderie in de feestweek een goed moment om zich zichtbaar te maken aan de inwoners van het dorp. Het gehalte – ons kent ons – is op die dag dan ook erg hoog. Het mooie weer zorgde voor een uitgelaten, bijna vakantieachtige sfeer. Even was Kudelstaart, dé place to be.

Ophef
Op het plein waren biertafels en andere zitgelegenheden gecreëerd, en Amsterdamse zanger Danny Theunisz gooide een paar stevige meezingnummers er tegenaan. Die overigens vanwege het taalgebruik wel een beetje gekuist hadden kunnen worden, volgens een van de luisteraars.  “Zingen over een papegaai die te klein is om seksuele handelingen te hebben met een olifant, op een plein voor ouderen én jonge kinderen vind ik ietwat ongepast, maar verder was het wel heel gezellig.”

Zingen en genieten
Heel even kwam er een domper toen er iemand onwel werd en afgevoerd moest worden per ambulance, maar vlak er na steeg de stemming weer. Of zoals een van de aanwezige heren zei: “Als jullie iets willen vertellen over de braderie en meer in het bijzonder het aanpalende feest op het winkeliersplein, heb ik wel wat foto’s. Het was een gezellige lekker veel volk met veel meezingers op het vocale optreden van Danny Theunisz. De biertjes en wijn van Vincents (lokale slijterij, red.) tap vloeiden rijkelijk.” Het bezoek op de braderie viel soms wat stil, dit was waarschijnlijk te danken aan de vele andere activiteiten waaronder schoolvoetbal en voetbal op t.v.

Foto: Max van der Spiegel

Gepubliceerd: 20 juni 2024 om 8:08 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×