Cultuurpunt Aalsmeer en Cultuurcafé

Aalsmeer – CPA bestaat tien jaar en blikt terug op een prachtige tijd. “Toch kijken we vooral naar de vele mogelijkheden die voor ons liggen, want dat zijn er nogal wat”, zegt nieuwe cultuurverbinder Niels Broszat.

Verbinding in het culturele veld
“Niet alleen het Cultuurcafé waar we binnenkort mee starten maar ook andere initiatieven. Het café is dé gelegenheid om het gehele culturele veld van Aalsmeer en Kudelstaart samen te brengen. Door elkaar te ontmoeten en te inspireren, creëren we samen een levendig en dynamisch cultuurlandschap. De eerste keer gaat het over een stukje marketing.

Waar vind ik nieuwe leden? Welke social media past het beste bij mijn doelgroep? Hoe krijg ik meer zichtbaarheid voor mijn project? Jaap Schepers is mede-eigenaar van Afdeling Online, een online marketingbureau dat zich richt op de culturele sector. Maar daarnaast is het ook een unieke gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en samenwerkingen aan te gaan. Of je nu kunstenaar, organisator, docent, vrijwilliger of cultuurminnaar bent, iedereen is welkom en kan bij ons komen ontdekken wat het kan betekenen.”

Waarom organiseren jullie dit?
“Een van de belangrijkste taken van CPA is het verbinden van het culturele veld. Daar horen ook scholen bij, sociale- en welzijnsinstanties en beleidsmakers. Door mensen en partijen bij elkaar te brengen kan je van elkaar leren, samenwerken, meer publiek bereiken enz. Dat zorgt voor een gezond en vitaal cultuurklimaat. De cultuurcafés zijn ideaal om te netwerken. Je doet er ideeën op en wordt op de hoogte gehouden van alle ins en outs. Deze keer hebben we een Cultuur Marketeer uitgenodigd om het belang van marketing in de culturele sector uit te leggen en vooral hoe je dat doet.”

Meer informatie: nbroszat@cultuurpuntaalsmeer.nl of  cultuurpuntaalsmeer.nl

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 juni 2024 om 8:00 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×