‘Door de Mangel’ ontvangt afgestudeerde stukadoor

In de 425e aflevering was de van oorsprong Groningse Susan Dokter te gast. Zij studeerde aan de kunstacademie en leerde daar haar huidige partner kennen, die haar vervolgens mee naar Kudelstaart nam. Nu woont zij al bijna 15 jaar in Kudelstaart. Zij is als freelance interieurarchitect en Retail designer voor  zichzelf begonnen en hoopt ooit nog eens het Fort Kudelstaart ‘onder handen’ te mogen nemen. Susan omschreef zichzelf als chaotisch, creatief en empathisch.

De Kudelstaartse hoefde niet ver te zoeken naar haar opvolger. Zij wil graag dat haar partner Bas Barsingerhorn zijn verhaal komt vertellen. “Hij heeft gestudeerd, maar werkt nu als stukadoor. Ik wil graag van hem weten hoe hij Kudelstaart nu ervaart in vergelijking met 15 jaar geleden”, aldus Susan Dokter.

Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 10 juni vanaf 19.00 uur, Heb jij ook een vraag voor Susan, mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl, of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn).

Foto: Bas Barsingerhorn

Gepubliceerd: 4 juni 2024 om 12:33 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×