Muziek en zeilavontuur bij 'EchtWel'

Maandag 10 juni om 18.00 uur is er weer een ‘EchtWel’ op Radio Aalsmeer met leuke gasten.

Op de Geraniummarkt stond Sanna Brockhoff uit Aalsmeer. Dit was de aanleiding om haar uit te nodigen in de studio. Veel mensen willen graag de wereld zien, ook Sanna. Er zijn er maar weinig die dit al weten als ze vijf zijn en al starten met deze droom als ze vijftien zijn. Sanna Brockhoff (15) gaat in schooljaar 2024/2025 mee met School at Sea. Zij varen met een groep leerlingen in 6 maanden de Atlantische Oceaan over op een groot zeilschip, terwijl zij gewoon hun schoolwerk bijhouden. Wat dan natuurlijk wel wordt gedaan in een heel bijzondere omgeving. Sanna komt hier alles over vertellen.

Kars Köhler is pas vijf en toch maakt hij met zijn ouders al muziek. Kars komt samen met zijn moeder Jose de Bloois, zij maakt zelf kinderliedjes. Ook de vader van Kars, René Köhler is muzikant en staat binnenkort in Bacchus weer op het podium. Kars houdt heel erg van muziek en dansen, hij heeft al 2 liedjes op Spotify staan. Zij ouders vinden het leuk dat Kars opgroeit met muziek.

Luister je ook mee naar het verhaal van deze inspirerende jonge mensen? Als je een vraag hebt voor Sanna of Kars mag je deze mailen naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan overal ter wereld via: www.radioaalsmeer.nl op maandag 10 juni vanaf 18:00.

Foto: Kars en moeder José

Gepubliceerd: 4 juni 2024 om 12:00 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×