Radio Aalsmeer live bij DownTown Ophelia

Zaterdag 8 juni doet het team van Radio Aalsmeer, live verslag vanaf DownTown Ophelia. Vanaf 09.30 uur kunt u meekijken en luisteren naar alle festiviteiten die deze dag plaatsen vinden in de Ophelialaan.

Dit grootse evenement met een boodschap is niet meer weg te denken uit Aalsmeer en omgeving. Het is dé dag waarop deelnemers met een beperking laten zien dat ze meer kunnen, veel meer. Alle deelnemers krijgen die dag de mogelijkheid ergens te gaan helpen; dat kan zijn in de winkels, in de horeca, bij de kappers, op de braderie of op straat. Ook bij Radio Aalsmeer zijn de deelnemers van harte welkom om hun talenten als reporter of presentator te laten zien.

Radio Aalsmeer is de hele dag aanwezig met een groot team vrijwilligers om live verslag te doen van alle activiteiten, workshops en optredens op het podium. Via de website www.radioaalsmeer.nl, het tv-kanaal en de radio kun je volgen wat er zoal te doen is.

Gepubliceerd: 4 juni 2024 om 18:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×