Door speedboot overvaren man is overleden

Kudelstaart – De man die zondagmiddag 23 juni is overvaren door een speedboot, is overleden aan zijn verwondingen, zo meldt de politie.

Zondagmiddag werden om even na 17.00 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een reanimatie. Er was een man op de ‘speedbootbaan’ ter hoogte van jachthaven Kudelstaart aan de Kudelstaartseweg overvaren door een speedboot. Het slachtoffer raakte zeer zwaar gewond en is vanaf de Westeinderplas met een ander bootje naar de jachthaven gebracht. Daar kwamen meerdere ambulances, brandweer, politie en het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

Overleden
Het slachtoffer is door hulpverleners gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht, alwaar hij later overleed aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt wat er precies heeft plaatsgevonden en heeft  meerdere betrokkenen gehoord. De 21-jarige bestuurder van de speedboot is aangehouden.

Gepubliceerd: 24 juni 2024 om 9:43 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×