Drie scenario’s voor nieuwbouw zwembad

Aalsmeer – De kosten voor de nieuwbouw van zwembad De Waterlelie zullen tussen de 21 en 30 miljoen euro liggen, zo blijkt uit een presentatie van onderzoeksbureau Drijver & Partners aan de gemeenteraad. Tijdens de raadsvergadering op 4 juli wordt beslist of er een budget wordt gereserveerd voor de bouw.

De plannen voorzien in nieuwbouw op het huidige terrein, waarbij het zwembad open kan blijven. “Er is een mooi inpassingsplan gemaakt waardoor het zwembad open kan blijven tijdens de nieuwbouw,” aldus wethouder Bart Kabout.

De gepresenteerde scenario’s variëren van een basisvariant voor alleen banenzwemmen tot een uitgebreide recreatieve versie, met kosten van 21 tot 30 miljoen euro. Aan het einde van het jaar zal de gemeenteraad een definitief besluit nemen over welk scenario uitgevoerd zal worden en welk budget daarvoor beschikbaar wordt gesteld.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 19 juni 2024 om 9:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×