Een Klassieker onder de Tourtochten

Aalsmeer –  Zondag 9 juni vond de 17e editie van het jaarlijkse event ‘Aalsmeer Roest Niet’ plaats. Dit evenement, dat zich richt op auto’s van 25 jaar of ouder, trok dit jaar een indrukwekkend aantal van meer dan 200 klassieke voertuigen.
Van iconische Mini’s tot imposante Mustangs en luxueuze Rolls Royces, de diversiteit aan deelnemende auto’s maakte het een waar festijn voor liefhebbers van oude auto’s. Egon Jansen was deze dag aanwezig: “Het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel de Rolls Royce Silver Ghost uit 1924. Dit voertuig, dat nog volledig in originele staat verkeert, werd terecht uitgeroepen tot winnaar van het evenement.”

Na een prachtige route van circa 100 kilometer, kijkt de organisatie terug op een succesvolle editie met een recordaantal deelnemers en bezoekers. “De mooie mix van klassieke voertuigen zorgde voor een nostalgische sfeer en een onvergetelijke dag voor zowel deelnemers als toeschouwers.” Volgend jaar hoopt men wederom een groot aantal autoliefhebbers te verwelkomen voor een nieuwe editie van ‘Aalsmeer Roest Niet’.

Foto: Egon Jansen Fotografie

Gepubliceerd: 18 juni 2024 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×