Gro-up Buurtwerk Cup: jongeren verbinden op het veld

Aalsmeer – Op vrijdag 21 juni 2024 organiseert gro-up de allereerste editie van de Buurtwerk Cup bij Powerleague Rotterdam. Van 16.00 tot 20.00 uur zullen 150 jongeren uit verschillende regio’s hun voetbaltalenten tonen op dit bijzondere toernooi.

“Het is een mini-EK voor jongeren,” zegt een enthousiaste jongerenwerker van gro-up. “Na succesvolle toernooien in Gouda en Zoetermeer wilden we iets groters organiseren.” De teams, afkomstig uit Aalsmeer, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Waddinxveen, Woerden en Zoetermeer, zullen strijden in twee leeftijdscategorieën: tot 16 jaar en van 16 tot 21 jaar.

“Bij gro-up draait het niet alleen om competitie,” aldus Kirsten Besems van gro-up. “We willen verbinding creëren tussen jongeren uit verschillende buurten en hen de kans geven om zich te ontwikkelen.”
Het evenement belooft een inspirerende middag te worden, waarbij plezier en verbinding centraal staan. “Iedereen verdient de kans om het beste uit zichzelf te halen, en wij zijn trots dat we dit kunnen faciliteren,” voegt de woordvoerder toe.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 juni 2024 om 12:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×