Opening grote zaal Zorgcentrum Aelsmeer

Aalsmeer – Op dinsdag 18 juni vierde Zorggroep Aelsmeer de feestelijke heropening van de compleet verbouwde grote zaal van het zorgcentrum. De oudste bewoonster, mevrouw Joore, knipte op 106-jarige leeftijd het lint door en gaf daarmee het startsein voor een nieuwe fase. “Het is prachtig geworden,” zei mevrouw Joore met een glimlach. “Een fijne plek voor iedereen.”

De zaal is de afgelopen weken grondig vernieuwd met frisse verf, nieuw behang, en opnieuw beklede stoelen door Zeilmakerij Aalsmeer. Deze lokale en duurzame samenwerking zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Amber van AB Interiordesign koos de kleuren rood, groen en zwart, kenmerkend voor Aalsmeer, voor een subtiele en warme uitstraling.

“Wij hebben vandaag een bijzondere ochtend gehad. Na weken hard werken hebben we de Grote Zaal van het Zorgcentrum feestelijk geopend. Iedereen is heel enthousiast over het resultaat”, vertelde Riana Westra van Zorggroep Aelsmeer.

De vernieuwde zaal zal een centrale plek innemen in het dagelijkse leven van de bewoners en omwonenden, met ruimte voor gemeenschappelijke activiteiten en sociale evenementen.

Foto: Riana Westra

Gepubliceerd: 21 juni 2024 om 11:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×