Popkoor Sonority: "Alle Stemmen Tellen Mee"

Aalsmeer – Popkoor Sonority organiseert aanstaande dinsdag 18 juni om 20.15 uur een open repetitie in de Oude Veiling. Bezoekers kunnen ervaren hoe leuk het is om in een popkoor te zingen. Tijdens de avond studeert het koor samen “All Things Under The Sun” van Wulf in.

Dirigent Chiel van Tok en pianiste Marie-José Keijzers leiden de repetitie. “Of je nu een bas, tenor, sopraan of alt bent, elke stemkleur telt in een lied,” aldus de dirigent. Sonority heeft recent nummers van onder andere Son Mieux en Suzan en Freek aan het repertoire toegevoegd. “We houden van een uitdaging,” zegt een koorlid. De avond wordt afgesloten met een drankje.

Foto: Sonority

Gepubliceerd: 17 juni 2024 om 10:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×