Pubquiz van Popquiz Aalsmeer nog altijd erg populair

Aalsmeer – Pubquizen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dat komt toegevoegde waarde van het sociale, competitieve, educatieve en entertainmentaspect. Ze bieden een geweldige gelegenheid om met vrienden samen te komen, samen te werken, te lachen maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesse hebben. Een pubquiz heeft een heel breed scala aan onderwerpen, bij de Popquiz gaat het vooral om muziek.

In Aalsmeer organiseert Ron Leegwater vaker een Quiz. Niet alleen de popquiz in de Oude Veiling, zoals in oktober weer met Meindert van der Zwaard, maar ook op locatie. In het Flower Art Museum gaf hij de bloemenquiz, en tijdens de pandemie deed hij het bij Radio Aalsmeer.

Wij vroegen hem wat is nou precies een popquiz?
Leegwater: “Popquiz Aalsmeer is het raden van intro’s, herkennen van videoclip, albumhoezen raden, titels raden, meezingen en nog veel meer. Met hits van nu maar ook de grote hits van toen. Ook spelen we de hoedje op hoedje af ronde waarbij vooral veel gelachen wordt. Het is altijd een groot muzikaal feest! En de gezellige zaal van De Oude Veiling maakt het sfeertje helemaal compleet.”

 

Gepubliceerd: 22 juni 2024 om 9:33 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×