RKDES verliest van FC Oudewater en blijft 3e klasser

Kudelstaart – RKDES is in de halve finale van de nacompetitie uitgeschakeld door tweedeklasser FC Oudewater. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, maar in de verlenging trok de thuisclub met 3-1 aan het langste eind. FC Oudewater, dat vecht voor handhaving, speelt volgende week de finale op neutraal terrein tegen EMM’21, dat UVS met 2-1 versloeg.

De teleurstelling bij RKDES was groot na het spannende duel in het Groene Hart. Ongeveer duizend toeschouwers waren getuige van de wedstrijd, voorafgegaan door veel Bengaals vuurwerk van beide supportersgroepen. Ondanks enkele goede fases slaagde RKDES er zelden in om de thuisploeg echt te bedreigen. Voor de spelers en begeleiding van RKDES was de teleurstelling groot, maar zal snel plaatsmaken voor realisme; de ploeg kwam tekort om Oudewater pijn te doen.

Gepubliceerd: 8 juni 2024 om 21:37 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×