Schoolvoetbaltoenooi 2024 gestart

Kudelstaart – Ieder jaar barst weer de strijd tussen de 6 basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart los. Afwisselend wordt het schoolvoetbaltoernooi gehouden op de velden van FC Aalsmeer of, zoals dit jaar, op de sportvelden van het Kudelstaartse RKDES.

Maar liefst 150 teams binden de strijd aan, met in totaal 1179 basisscholieren. De eerste wedstrijden op maandag 17 juni werden op 12 velden gespeeld in een heerlijk zonnetje. “De temperatuur was heerlijk. Daarom was er ook veel publiek aanwezig”, aldus Jessica Vlaanderen van het organiserende comité. “De deelnemende teams lieten zien dat ze fanatiek, sportief en gezellig een behoorlijk goed potje konden voetballen” vertelde Vlaanderen aan onze verslaggever. En de organisatie is er klaar voor: “De toon is gezet, de kop is er af. Laat de rest van de week maar komen”.

Het toernooi duurt nog tot en met vrijdag 21 juni. De organisatie vraagt wel iedereen om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Foto: Jessica Vlaanderen

Gepubliceerd: 18 juni 2024 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×