Zaterdag Bandjesavond in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – Zaterdag 29 juni wordt een oude traditie in ere hersteld en is er weer een vertrouwde Bandjesavond in de straten van Aalsmeer Centrum met maar liefst zes verschillende podia met live optredens. Deze staan in de Dorpsstraat (Wapen van Aalsmeer), Marktstraat (Restaurant De Oude Veiling), Zijdstraat (De Praam), Weteringstraat (Café Joppe), Punterstraat (Café De Gouwetéén) en op het Molenplein (Legends en De Jonge Heertjes). De avond start om 20.00 uur en om 01.00 uur gaat de muziek uit.

De Weteringstraat (tussen Marktstraat en Zijdstraat), Punterstraat, Schoolstraat, Dorpsstraat (tussen Zijdstraat en Schoolstraat), Zijdstraat en Marktstraat worden zaterdag 29 juni vanaf 15.00 tot zondag 30 juni 02.00 uur afgesloten voor auto’s. De Gedempte Sloot wordt ook afgesloten voor doorgaand verkeer (uitgezonderd bewoners). Er staan verkeersregelaars. Inwoners en bezoekers van het centrum worden verzocht hun auto elders te parkeren. Deze maatregelen zijn bedoeld om de veiligheid van zowel de bewoners als de bezoekers te waarborgen en om schade aan privévoertuigen te voorkomen.

Diverse verkooppunten
Tijdens de optredens kunnen bezoekers bij de verschillende verkooppunten terecht voor drankjes en op diverse plekken zijn lekkere snacks verkrijgbaar. Het is niet toegestaan eigen drank en glaswerk naar het evenement mee te nemen. Naast de toiletten bij de verschillende horecazaken zijn er uiteraard ook extra toiletten in de nabijheid van de verschillende podia. Maak daar gebruik van want de beveiliging zal streng optreden tegen wildplassen. De EHBO-tent bevindt zich in de Weteringstraat. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, dit in verband met de beperkt beschikbare parkeergelegenheid.

 

Foto: Aalsmeer Centrum

Gepubliceerd: 25 juni 2024 om 20:17 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×