Zomer in de Bieb: activiteiten en leesplezier

Amstelland – Boeken zijn onmisbaar in de vakantiebagage, zo blijkt uit onderzoek: voor twee derde van de vakantiegangers is lezen of luisteren naar boeken, na appen, de populairste vakantieactiviteit. Of je nu thuis blijft of naar verre bestemmingen reist, (luister)boeken, e-books, kranten en tijdschriften maken de reis aangenamer. De online bibliotheek is altijd open, zonder grenzen.

Deze zomer biedt de Bibliotheek Amstelland tal van activiteiten. Bezoek voorstellingen, films, doe mee met speurtochten en Zomerbingo. Op de speciale Zomerpagina van de bieb vind je alles, inclusief leestips voor jong en oud.

“De bieb komt naar je toe deze zomer,” zegt bibliotheekwoordvoerder Victor van Honk. “Met een bakfiets trekken we de wijken in, zetten onze tipi op en geven workshops.” Kinderen kunnen ansichtkaarten maken, insecten onderzoeken en spannende verhalen horen.

In juli en augustus kunnen kinderen die boeken lenen deelnemen aan een speurtocht en activiteiten op thema-eilanden. Bij het voltooien van de leesbingo wacht een prijsje. Voor meer informatie en het volledige zomerprogramma, bezoek www.debibliotheekamstelland.nl/zomer.

Foto: Bibliotheek Amstelland

Gepubliceerd: 22 juni 2024 om 11:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×