Nachtafsluiting Uiterweg ter hoogte van Kees Hansenbrug

Aalsmeer – Vanaf donderdag 18 juli 20.00 uur in de avond tot en met vrijdag 19 juli 06.00 uur in de ochtend is de Uiterweg afgesloten voor werkzaamheden ter hoogte van de Kees Hansenbrug. De Kees Hansenbrug is de laatste van de drie (grote) bruggen op de Uiterweg.

Tijdens de afsluiting kan verkeer er helemaal niet door. Een uitzondering wordt gemaakt voor de nood- en hulpdiensten. Voor voetgangers gelden geen beperkingen. Voor aanwonenden wordt indien noodzakelijk pendelvervoer ingezet.

Nacht eerder ook werkzaamheden
Een nacht eerder (de nacht van woensdag 17 juli op donderdag 18 juli) zijn er ook werkzaamheden ter hoogte van de Kees Hansenbrug. Dan kan verkeer over één rijstrook passeren. In alle nachten worden verkeersregelaars ingezet.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 9 juli 2024 om 16:53 uur, geschreven door Mandy van der Zwaard

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×