Opening 'Bereikbaarheid Royal FloraHolland'

Aalsmeer – Op 10 juli 2024 om 9.00 uur vindt de officiële opening plaats van het project Bereikbaarheid Royal FloraHolland in Aalsmeer. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de verbetering van de doorstroming van bussen en vrachtverkeer rondom het terrein van Royal FloraHolland.

Het project omvatte de aanleg van twee nieuwe HOV-bushaltes langs de Legmeerdijk (N231) en de bouw van een duurzame houten voetgangersbrug met trappen en liften. Deze aanpassingen zorgen voor een versnelling van ongeveer zes minuten voor OV-lijn 357, wat goed nieuws is voor ruim 2.000 dagelijkse reizigers. De nieuwe route gaat in vanaf de start van de nieuwe dienstregeling op 21 juli 2024.

Daarnaast is er een extra ingang, Ingang Oost, gerealiseerd voor vrachtverkeer, wat zorgt voor sneller vervoer van goederen en een verminderde belasting van ander verkeer.

De officiële handeling voor de opening wordt verricht door gedeputeerde Jeroen Olthof, Marja Ruigrok (Vervoerregio Amsterdam), en financieel directeur David van Mechelen (Royal FloraHolland).

Foto: Provincie Noord-Holland

Gepubliceerd: 7 juli 2024 om 11:58 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×