'Sloot en Plas': Waterpret bij Boerenvreugd

Aalsmeer – Afgelopen zondag was het feest bij kinderboerderij Boerenvreugd met de activiteit ‘Sloot en Plas’. Kinderen kregen de kans om de onderwaterwereld van de Aalsmeerse sloten en de Westeinderplas te ontdekken. Theo Rekelhof stal de show met zijn grote aquarium, waarin hij allerlei vissen, krabben en kreeften liet zien. De kinderen hingen aan zijn lippen en genoten volop van zijn verhalen.

Naast het bewonderen van de waterdieren, konden de kinderen zelf aan de slag met het determineren van slootwater. In de hooiberg werden leuke spelletjes gespeeld en er werd druk geknutseld aan zelfgemaakte bootjes. De dag was een groot succes en Boerenvreugd kan met trots terugkijken op een geslaagde activiteit vol leerzame en plezierige momenten.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 9 juli 2024 om 7:14 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×