DownTown Radio

Zaterdag 22 juni 2019 zal de Ophelialaan voor de derde keer veranderen in DownTown Ophelia. Een dag waar op spectaculaire wijze aandacht wordt gevraagd voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking. Zij staan de hele dag in het middelpunt en mogen laten zien dat zij ook kansen verdienen op de arbeidsmarkt. In de winkels, bij de kappers, de horeca, op straat en op de radio werkt en helpt dit speciale personeel.

Voorafgaand aan het evenement nemen Rinus van Itterzon, Ilse Zethof en Dennis Wijnhout u mee op weg naar “DownTown”. In het programma blikken zij vooruit op de activiteiten. Het programma laat u ook kennis maken met de wereld van mensen met een beperking. Iedere uitzending worden gasten ontvangen die vertellen hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij.

Meer informatie over DownTown Ophelia: www.downtownophelia.nl

Maar naast DownTown Ophelia komen ook andere initiatieven voor en rond mensen met een verstandelijke beperking aan bod in het programma. Bijvoorbeeld Stichting Dag van je Leven en de Dutch Down Support Foundation. Ook zal er regelmatig aandacht zijn voor ontwikkelingen bij Stichting Ons Tweede Thuis.

Programmamakers:
Rinus van Itterzon, Dennis Wijnhout en Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×