DownTown Radio

Een programma waar mensen met een verstandelijke beperking centraal staan. Ze zijn vaak te gast en radiomakers Rinus van Itterzon, Dennis Wijnhout en Ilse Zethof nemen de luisteraars mee naar ‘hun’ unieke wereld.

Zij laten u kennis maken met het leven van mensen met een beperking. In iedere uitzending wordt duidelijk hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij.

DownTown Radio is ontstaan voorafgaand aan het jaarlijkse evenement DownTown Ophelia. Een dag waar op spectaculaire wijze aandacht wordt gevraagd voor de talenten en mogelijkheden van mensen met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking. Zij staan de hele dag in het middelpunt en mogen laten zien dat zij ook kansen verdienen op de arbeidsmarkt. Het gezellige programma ging ‘op weg’ naar DownTown Ophelia.

DownTown Radio wordt iedere derde zaterdag van de maand uitgezonden tussen 14.00 en 15.00 uur. Mocht er een evenement zijn voor of door mensen met een verstandelijke beperking dan is het DownTown Radio-team daarbij en is er een extra uitzending.

Programmamakers:
Rinus van Itterzon, Dennis Wijnhout en Ilse Zethof

Bekijk de video's van DownTown Radio
Volgende uitzending:

Zaterdag 20 jul, 14.00 uur

Uitzending gemist?

Luister terug

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×