Denk mee over de toekomst van Aalsmeer

Hoe ziet onze toekomst eruit? Wat betekenen technologische ontwikkelingen voor de inwoners van Aalsmeer, voor Aalsmeerse bedrijven en organisaties, voor de gemeente Aalsmeer? Wat vinden we belangrijk met elkaar in Aalsmeer? Op 7 juni organiseert de gemeente bij de Parfum Flower Company, Rietwijkeroordweg 28 Aalsmeer een bijeenkomst over hoe technologie en innovatie ons leven gaan veranderen. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en te praten.

Burgemeester Jeroen Nobel: “Ik nodig iedereen uit om samen de toekomst van Aalsmeer te verkennen. Nieuwe technologieën veranderen ons leven en onze samenleving ingrijpend. Dat wordt alleen maar sterker. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen in die toekomstige samenleving? Welke kansen en uitdagingen ziet u voor Aalsmeer? De toekomst is niet te voorspellen, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden en nieuwe inzichten opdoen. Samen schetsen we de toekomst van ons mooie Aalsmeer.”

De gemeente organiseert dit jaar vier bijeenkomsten om de toekomst te verkennen, elk met een verschillend thema. De bijeenkomst op 7 juni over technologie en innovatie belooft een spannende avond te worden. Wim de Ridder, futuroloog en hoogleraar toekomstonderzoek aan de Universiteit Twente, neemt u mee naar een toekomst waarin robots operaties uitvoeren, we in zelfrijdende auto’s reizen en een fulltime baan niet meer bestaat. Volgens De Ridder ‘heeft de toekomst haast’.

Vul nu alvast de online enquête in op www.aalsmeerinzicht.nl en meld u aan voor de bijeenkomst.
Een aantal Aalsmeerders laat u zien hoe zij nu al bezig zijn met technologie en innovatie. Kijk voor hun verhaal op www.aalsmeerinzicht.nl

Bron: gemeente Aalsmeer

 

Gepubliceerd: 18 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×