RKDES en FC Aalsmeer maken beiden nog kans op promotie

Dinsdagmiddag maakte de KNVB het speelschema bekend voor de nacompetitie in het amateurvoetbal (handhaving/promotie). Voor zowel FC Aalsmeer als RKDES biedt dit nog een kans op promotie. Door het wegvallen van een aantal zondagclubs, zijn er extra promotiekansen.

FC Aalsmeer speelt twee ronden
De promotie kan voor FC Aalsmeer worden veiliggesteld in twee ronden. Eerste de eerste ronde overleven, daarna is de kans op promotie groot. FC Aalsmeer begint aanstaande zondag met thuisduel tegen ODB. Donderdag 25 mei (17.00 uur) uitduel. Winnaar speelt op 28 mei eerst thuis tegen de winnaar van de wedstrijd Full Speed tegen Teylingen en daarna de return op 5 juni. De winnaars van de tweede ronde promoveren direct. De verliezers gaan op 11 juni in een beslissingswedstrijd uitmaken wie ook nog promoveert.

Halve competitie voor RKDES
RKDES speelt een halve competitie om promotie naar de derde klasse. De Kudelstaartsers zijn gekoppeld aan Taurus (een ‘oude’ bekende), HWD en Victoria’04. Er worden drie wedstrijden gespeeld en de beste drie ploegen promoveren naar de derde klasse. Op 21 mei speelt RKDES thuis tegen Victoria’04, op 28 mei uit tegen HWD en op 5 juni weer thuis tegen Taurus.

Vakantie zit er voor de beide clubs dus nog niet in!

Gepubliceerd: 16 mei 2017

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×