Cees van Dam krijgt Rozenpenning

Afgelopen vrijdag 8 juni ontving Cees van Dam bij zijn afscheid als tuinchef van de Historische Tuin uit handen van burgemeester Jeroen Nobel de Rozenpenning van de gemeente Aalsmeer. Cees van Dam werkte 40 jaar als tuinchef, maar was ook jarenlang vrijwilliger voor de Historische Tuin.

Op een goed bezochte receptie waren er lovende woorden voor Cees van Dam, voor zijn inzet, betrokkenheid en deskundigheid. Cees van Dam was vanaf het begin actief bij de Historische Tuin betrokken en een ware ambassadeur voor de tuin binnen en buiten Aalsmeer. Mede dankzij enthousiaste vrijwilligers zoals hij floreert de Historische Tuin en wordt het cultureel erfgoed van Aalsmeer levend gehouden.

De Rozenpenning is een bijzondere blijk van verdienste van de gemeente Aalsmeer. Een soort Aalsmeers lintje als uiting van waardering voor inwoners die zich bijzonder verdienstelijk voor onze samenleving hebben gemaakt.

Gepubliceerd: 13 juni 2018 om 8:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×