Wethouder bezoekt Afval Energie Bedrijf

Afgelopen week hebben wethouders Alink-Scheltema uit Aalsmeer en Gordon uit Amstelveen een bezoek gebracht aan het Afval Energie Bedrijf (AEB) in Amsterdam. Het AEB verwerkt al het huishoudelijk restafval van Amstelveen en Aalsmeer.

De wethouders kregen een rondleiding over het terrein en bezochten onder andere de recent in gebruik genomen Afvalsorteerinstallatie, waar met name de laatste resten plastic en drankenkartons uit het afval gehaald worden. Ook werden zij geïnformeerd over de plannen van het AEB om een installatie te bouwen met innovatieve technologieën voor de recycling van luiers. Door huishoudelijk afval te sorteren verwordt het een grondstof voor nieuwe producten.

Gepubliceerd: 12 juni 2018 om 19:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×