Politie zoekt hulp bij onderzoek naar branden

Zondagavond 26 augustus en in de daaropvolgende nacht hebben er vier brandstichtingen plaatsgevonden in Aalsmeer. Dat leverde nog al wat commotie op in ons bloemendorp. Navraag bij de politie en brandweer gisteren leerde ons dat er nog geen nieuws is omtrent het onderzoek. Wel bestaat het sterke vermoeden dat alle vier de branden zijn aangestoken en houdt het onderzoeksteam er rekening mee dat er mogelijk sprake is van eenzelfde dader of dadergroep.

De politie vraagt hulp bij het publiek en zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord voorafgaand, tijdens of na de brand(en) en of u iets opgevallen? Misschien heeft u andere informatie die het onderzoeksteam kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844. Via het tipformulier is het ook mogelijk om beeldmateriaal af te staan aan de politie.

Zie ook: Serie branden in Aalsmeer en Brandstichtingen Aalsmeer

Foto: Brandweer Aalsmeer (Facebook)

Gepubliceerd: 29 augustus 2018 om 17:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×