Drukbezochte open middag Cultuurpunt Aalsmeer

Ruim een half jaar werd er volop verbouwd op Marktstraat 19. De Oude Veiling is volledig gerenoveerd en omgebouwd tot ‘De Huiskamer van Aalsmeer’, waar nu verschillende partijen participeren, waaronder Cultuurpunt Aalsmeer. Onder grote belangstelling werd het gebouw afgelopen zaterdagmiddag officieel geopend, waarna er in het hele gebouw van alles te beleven
viel.

Oude stek
Bij Cultuurpunt Aalsmeer konden kinderen meedoen met workshops circus en ballet, de DJ-set, keyboard en gitaar uitproberen en hun eigen graffiti-tag ontwerpen. Cultuurpunt Aalsmeer kijkt terug op een zeer geslaagde middag. Cultuurpunt Aalsmeer is al bijna vijf jaar met haar kantoor- en workshopruimte gevestigd in de ruimte boven de bibliotheek. Vanwege de verbouwing van De Oude Veiling, vond zij het afgelopen half jaar tijdelijk onderkomen in de Zijdstraat. Maar sinds 1 september is het Cultuurpunt weer terug op haar oude stek. Nog steeds boven de bibliotheek, maar vanwege de verbouwing een stuk meer toegankelijk. Om dat te vieren hield het Cultuurpunt afgelopen zaterdag, tijdens de officiële opening van De Oude Veiling, een open middag om kinderen kennis te laten maken met haar cursusaanbod dat in oktober van start gaat.

Geslaagd
Nadat om 13.30 uur De Oude Veiling officieel was geopend stroomde het gebouw vol met belangstellenden. Gedurende de middag was in alle ruimtes iets te beleven, het programma was goedgevuld met workshops, tentoonstellingen en optredens. In de workshopruimte van Cultuurpunt Aalsmeer kon men kennismaken met een aantal van de korte cursussen van het aankomende blok. Mede dankzij de enthousiaste woorden van het publiek kijkt het Cultuurpunt terug op een zeer gezellige, geslaagde en drukbezochte middag.

Foto: Cultuurpunt Aalsmeer (eigen foto)

Gepubliceerd: 19 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×