Hondenbezitters let op: extra controle!

De gemeente Aalsmeer gaat van maandag 24 tot en met zondag 30 september hondenbezitters in Aalsmeer en Kudelstaart extra controleren. Dit vanwege de vele klachten van inwoners over hondenoverlast. Er wordt gecontroleerd op het opruimen van hondenpoep en of honden aangelijnd zijn in de gebieden waar dat verplicht is.

De belangrijkste regels voor hond en baas in Aalsmeer staan vermeld op de pagina: https://www.aalsmeer.nl/wonen-leven/publicatie/hondenkaart. Op de hondenkaart ziet u waar uw hond mag loslopen, waar hij aangelijnd moet zijn en waar uw hond niet welkom is. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met een medewerker van team handhaving via telefoonnummer: 020-540 4911.

Zou de gemeente nu ook iets gaan doen aan de kattenoverlast?

Foto: Hondenbezitters extra gecontroleerd

Gepubliceerd: 19 september 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×