Cabaret met Thomas Smith in Bacchus

De jaren van verstand: hoe bereik je die? Heb je daar je verstand wel voor nodig? Net als artikelen in een roddelblad flitsen onze gedachten met hoge snelheid voorbij, maar welke zou je niet lezen en welke lees je juist wel?
Thomas’ eerdere cabaretshows werden allemaal met vier- en zelfs vijfsterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Thomas Smith werd geboren in Nederland uit Britse ouders, maar groeide op in Antwerpen. De voorstellingen van Smith zijn zowel in het Engels als in het Nederlands – met een Antwerps accent.

Televisie
Op televisie is Smith te zien in programma’s als ‘Mag ik uw Kussen’. Ook in de veelbekeken serie van de Belgische versie ‘Foute Vrienden’ was Thomas te zien. Nu toert hij door Nederland met zijn cabaretprogramma De Jaren Van Verstand.

De voorstelling vindt plaats in Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat 4 in Aalsmeer. Kaarten voor de cabaretvoorstellingen zijn van tevoren te bestellen voor € 12,50 per stuk via www.cultureelcafebacchus.nl
Aanvang voorstelling 21.00 uur, zaal open om 20.15 uur.

Gepubliceerd: 30 december 2018

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×